Et hav af glade medarbejdere, travle dage på fisketorvet og flotte, store hummere direkte fra Nordsøen – oplev Fjords passionerede univers på de sociale medier eller kontakt os gerne for spændende nye samarbejder.

02
Rå kvalitet

Mackerel / Makrel
Mackerel / Makrel
Vores payoff er rå kvalitet. Det er den måde, vi ser os selv og vores måde at drive forretning på. Når vi handler med fisk og skaldyr, forholder vi os hele tiden til kvaliteten, og vi køber og sælger kun den reneste vare, så vi kan garantere vores kunder, at de altid får den rå kvalitet.
Vi bruger Fjord Seafood for den høje service og faglighed. Fisk og skaldyr er altid friske og af høj kvalitet, og der er tid til snak om udvikling. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, og der er ikke langt fra tanke til handling.
Østers fra Fur Bryghus
Østers fra Fur Bryghus
Oysters / Østers
Oysters / Østers
Oysters / Østers
Oysters / Østers
Østers fra Fur Bryghus
Østers fra Fur Bryghus

Bæredygtighed og certificeringer

For os er bæredygtighed ikke et moderne buzzword, men en måde vi driver Fjord Foods på og har gjort det gennem mange år. Vi handler kun med fisk og skaldyr, som har tydelig information om fangstmetoder og fangstzoner – og vi følger alle regler for sporbarhed af fisk. Fjord Foods er certificeret med de internationalt anerkendte MSC og ASC certificeringer – din tryghed for at handle med os.

premium watermark copy 3
Lemon  flat lay lemon leaves with copy space copy5